“Bulikupolák” és “Buli-Kész” Ugrálóvárak

“Bulikupolák” és “buli-kész” ugrálóvárak A “bulikupolák” és a “buli-kész” ugrálóvárak redkívül népszerűek az egész világon. Új fejlesztéseket tettünk a hagyományos “bulikupolánkhoz” az évek során, beleépítettünk különbőző kiegegészítőket. Az első ilyen “bulikopoláknak” jellegzetes tervezési hibája volt, ami azt jelentette, hogy könnyen leereszkedett, amikor az ajtók nyitva voltak. Cégünk tökéletes megoldást talált erre a problémára, kifejlesztettünk egy teljesen vízálló kupolát, ami úgy viselkedik mint egy hagyományos sátor, így többé nem ereszt levegőt és mostmár nem probléma a nyomás megtartása a felfújhatóson belül.

A sötét színek kihangsúlyozzák a fényeket és a speciális bordázott kialakítás segíti az akusztikát a belső részben. Az Airquee-nél csinálunk „bulikupolákat” és hagyományos ugrálóvárakat, amiket „buli-kész” ugrálóváraknak hívunk, ez azt jelenti, hogy az ebbe tartozó összes ugrálóvár kész arra hogy csatlakoztasd és lejátszd kedvenc zenéid. A vezetékek mind a helyén vannak, és be vannak szerelve, így csak a lámpákat és a hangszórókat kell hozzáadd. Sok gyártó nem készít ugrláóvárakat ilyen részletességgel és nem tudják ennyire elrejteni a vezetékeket ahogy az Airquee-nél csináljuk. Együttműködünk az iparág vezető technológiai beszállítóival a világítás és a hangrendszerek területén. Amikor “bulikupolákat” vásárolsz tőlünk, megadhatunk minden információt a berendezés megvásárlásához, amely teljes összhangban áll a termékeinkel.

Akár ha egy hagyományos felfújhatóst vásárolnál meg a polcról vagy valami teljesen egyedire vágysz, ne habozz, hívj minket és mi örömmel segítünk neked.