Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welkom op onze FAQ pagina, waar we je vragen behandelen en inzichtelijke antwoorden geven over Airquee springkussens. Van productdetails tot onderhoudstips, van garantie-informatie tot aanpassingsmogelijkheden, we hebben de meest gestelde vragen verzameld om je te helpen je weg te vinden in je opblaaservaring. Als je het antwoord dat je zoekt niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijke hulp. Jouw opblaasavontuur begint hier!

 1. Wat is inbegrepen in de prijs? Onze standaardprijs is inclusief het product, PIPA-certificaat (indien van toepassing), grondpennen, opbergtas, instructies en een eerste veiligheidstest. Extra accessoires kunnen worden geleverd.
 2. Hoe lang moet mijn opblaasboot meegaan? De levensduur is afhankelijk van onderhoud en gebruik. Eenheden kunnen met de juiste zorg meer dan 10 jaar meegaan; vervanging na 3-5 jaar is gebruikelijk.
 3. Welke garantie is inbegrepen? Op alle producten krijg je 12 maanden retourgarantie.
 4. Hoe plaats ik een bestelling? Bestel online, telefonisch, per e-mail of via sociale media bij ons verkoopteam.
 5. Hoe maak ik mijn opblaasboot schoon? Veeg schoon met warm zeepwater. Vermijd nat inpakken om schimmel of vlekken te voorkomen.
 6. Hoe pak je een opblaasboot in? Bekijk YouTube video’s of vouw kleinere eenheden over de lengte, rollend voor het beste resultaat.
 7. Verpakte opblaasbare maat? Afmetingen variëren; je vindt ze in de productspecificaties.
 8. Gebruikers per product? De capaciteit van elk product wordt berekend op basis van het ontwerp, het beoogde gebruik en de industrienormen.
 9. Heb je een handleiding? Alle producten worden geleverd met een bedieningshandleiding, die vaak toegankelijk is via een QR-code op de vulbuis.
 10. Hoe zet je een opblaasbaar ding op? Volg de instructies in de gebruikershandleiding voor vrije ruimte, oppompen, vastzetten en gebruik.
 11. Bieden jullie reparaties aan? Ons hoofdmagazijn in Cwmbran, Zuid-Wales, en ons mobiele reparatienetwerk kunnen helpen.
 12. Kunnen producten worden aangepast? De meeste producten zijn standaard, maar maatwerk is mogelijk tegen een meerprijs.
 13. Bied je branding aan? Ja, we bieden brandingopties via geavanceerde ontwerp- en productiemogelijkheden.
 14. Bieden jullie financiering? Hoewel we geen directe financiering bieden, werken we samen met financieringsmaatschappijen en hebben we opties voor recreatiecentra.
 15. Wat is de kwaliteit van je producten? Airquee producten zijn van hoge kwaliteit en maken gebruik van eersteklas materialen en onderdelen.
 16. Kunnen opblaasbare tafels gebruikt worden in de regen? Technisch gezien wel, maar voorzichtigheid is geboden; inflatables mogen geen risico vormen voor gebruikers.
 17. Kunnen Inflatables gebruikt worden bij slecht weer? Verschillende richtlijnen op basis van het type opblaasbaar; raadpleeg de gebruikershandleiding voor specifieke informatie.
 18. Waar worden Inflatables gemaakt? In onze eigen fabrieken in Roemenië (sinds 2007) en daarvoor in het Verenigd Koninkrijk (sinds het midden van de jaren 90).
 19. Maak je je eigen producten? We maken alle inflatables zelf om kwaliteitscontrole te garanderen.
 20. Welke veiligheidscertificaten? In het Verenigd Koninkrijk ondersteunen we het PIPA-testschema; eenheden worden geleverd met PIPA-label en 12-maandstest.
 21. Moeten opblaasbare producten getest worden? Ja, regelmatig testen (meestal jaarlijks) is verplicht volgens de PUWER-voorschriften.
 22. Wat is BSEN 14960? Norm voor ontwerp, productie, testen en gebruik van opblaasbare producten.
 23. Wat is PIPA? UK inspectieschema ondersteund door HSE, eenheden hebben een PIPA tag en QR code voor teststatus.