Verkoopondersteuning

Waarom kiezen voor de ongeëvenaarde klantenservice van Airquee

Airquee gaat niet alleen over springkastelen; wij zijn jouw partner in succes. Onze betrokkenheid gaat verder dan verkoop. Of je nu een kleine verhuurexploitant bent of een wereldwijde franchise van recreatieparken, wij zijn er om je te helpen bij het kiezen van de perfecte producten.

Ervaring en deskundigheid: Als Europa’s grootste fabrikant van inflatables maken we gebruik van meer dan 30 jaar ervaring om ongeëvenaarde kennis en service te bieden. In tegenstelling tot fabrikanten uit het Verre Oosten behouden wij een constante kwaliteit door unieke productieprocessen.

Diverse ondersteuning: Onze meertalige verkoop- en klantenserviceteams bieden ondersteuning in verschillende talen. We voldoen aan budgetten en behoeften van alle groottes, van tuinverhuurders tot grote evenementenbedrijven. Nieuw in de business? We begeleiden je met starterspakketten en operationeel advies.

Assistentie van begin tot eind: Van de eerste verkoop tot en met de nazorg staan we je bij elke stap terzijde. Onze voorraad inflatables zijn voorzien van promoties, speciale aanbiedingen en kortingen. We worden ook geraadpleegd bij projecten zoals opblaasbare gebouwen, waarbij we deskundige begeleiding en netwerken bieden.

Bestelproces vereenvoudigd:

1) De basis leggen: Orderbevestiging

Als je aan je opblaasbare reis begint, is de eerste stap cruciaal. Verwacht na het bevestigen van je aankoop een onmiddellijke orderbevestiging van ons. Deze essentiële mededeling bevat:

Details van je bestelling:
Een uitgebreid document met een overzicht van de door jou gekozen producten, de bijbehorende kosten, factuurgegevens, afleveradres, bezorgkosten en een geschatte leverdatum.

Algemene voorwaarden:
Met het oog op transparantie en duidelijkheid zijn de algemene voorwaarden van Airquee opgenomen.

Aandacht voor detail:
Bekijk deze documenten grondig en zorg dat ze nauwkeurig zijn. Als je afwijkingen ontdekt, breng ons dan onmiddellijk op de hoogte.

Storting initiëren:
Op dit moment is het regelen van de aanbetaling essentieel, tenzij je een overheidsorganisatie bent met een rekening. Informatie over hoe je verder moet gaan, inclusief bankgegevens, vind je op de orderbevestiging.

Flexibele betalingsopties:
We bieden gemak door pinbetalingen toe te staan via een link die we rechtstreeks naar je kunnen sturen.

Deze eerste stap legt de basis voor een naadloos partnerschap en vormt de voorbereiding op de spannende etappes die voor ons liggen.


2) Je bestelling neemt zijn plaats in: De verwachting groeit

Terwijl je bestelling zijn plaats vindt in ons productieschema, kun je erop vertrouwen dat je visie in bekwame handen is. We willen dat je weet dat je in deze fase steeds enthousiaster wordt. Dit is wat je kunt verwachten:

Een geduldige pauze: Hoewel er veel bestellingen zijn die moeten worden afgehandeld, willen we je geruststellen met de wetenschap dat je bestelling veilig is gesteld in onze productielijn. Gedurende deze tijd is het mogelijk dat je niet meteen iets van ons hoort.

Verzekerd vertrouwen: Onze toegewijde teams werken ijverig achter de schermen om jouw inflatable tot leven te brengen. Je slot in de productie is veiliggesteld, zodat het proces volgens plan verloopt.

Blijf op de hoogte: te zijner tijd gaat je bestelling door naar de volgende fase. Geniet tot die tijd van de voorpret en wees gerust dat we er alles aan doen om je visie waar te maken.

De reis van je bestelling is begonnen en we staan te popelen om je opblaasbare dromen werkelijkheid te laten worden.


3) Ervoor zorgen dat je visie vorm krijgt: CAD en visuele kleurgoedkeuring

Als je bestelling aan de beurt is, kun je snel vooruitgang boeken. Onze productiemethoden bieden twee mogelijkheden:

a) Bestellingen voor standaardproducten: Als je bestelling een standaardproduct zonder wijzigingen betreft, kun je je ontspannen omdat het proces gestroomlijnd is.

b) Bestellingen op maat: Voor op maat gemaakte of unieke inflatables maakt ons bedreven ontwerpteam een CAD-visual en een kleurenvisual op basis van de specifieke gegevens van je bestelling.

Je kunt deze afbeeldingen verwachten op het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens het plaatsen van je bestelling.

Grondig nakijken is de sleutel: Bekijk deze documenten na ontvangst nauwkeurig om er zeker van te zijn dat ze aan je verwachtingen voldoen. Als een onderdeel onduidelijk is, neem dan contact met ons op en vraag om een gesprek met iemand van ons productieteam.

Verfijning en bevestiging: Als je na het bekijken van de afbeeldingen nog wijzigingen of opmerkingen hebt, kun je deze schriftelijk doorgeven door te reageren op de e-mail. We verwerken de wijzigingen en vragen nogmaals om je bevestiging.

Groen licht geven: Als je tevreden bent met de visuele weergave van de CAD en de kleuren, reageer dan op de e-mail om aan te geven dat je akkoord gaat en klaar bent om verder te gaan.

Op dit moment is jouw samenwerking van cruciaal belang, omdat het ons helpt om de inflatable te maken die jouw visie belichaamt.


4) Je visie tot leven brengen: Onze teams in actie

Als je bestelling is bevestigd, komen onze toegewijde productieteams in actie. Nauwgezet vakmanschap en aandacht voor detail definiëren deze fase. Terwijl je inflatable vorm krijgt, kun je erop vertrouwen dat elk element in lijn is met ons streven naar uitmuntendheid.

Kwaliteitsgarantie: Voordat je opblaasbaar je handen bereikt, ondergaat het een strenge kwaliteitscontrole. Deze nauwgezette evaluatie zorgt ervoor dat elk aspect voldoet aan onze strenge normen.

Een visueel verhaal ontvouwt zich: Na de kwaliteitscontrole staat jouw creatie centraal in een eigen fotoshoot. Deze foto’s leggen de essentie van je opblaasbaar vast en laten het zien in zijn beste licht.

5) De laatste stap: Uw opblaasbare reis eindigt

De verwachting neemt toe naarmate we de laatste fase naderen. Je ontvangt een e-mail van ons in je inbox met daarin je eindfactuur en instructies voor het betalen van een eventueel restbedrag. Deze e-mail is uitgebreid en biedt essentiële informatie:

Details over afhalen of verzenden: Ontdek wanneer je bestelling klaar is om te worden opgehaald of naar je wordt verzonden. Precieze timing is de sleutel.

Visueel genot: Volg de eerste link naar een serie foto’s van je eindproduct(en). Visualiseer het tastbare resultaat van je bestelling.

Begeleiding binnen handbereik: De tweede link geeft toegang tot relevante handleidingen voor je bestelling. Deze bron geeft je kennis over het omgaan met en onderhouden en maximaliseren van je opblaasbare ervaring.

6) Je documenten: Zorgen voor naleving en vertrouwen

Voordat je je bestelling ontvangt, sturen we je een laatste e-mail met belangrijke documenten om je gemoedsrust te garanderen.

Initieel testcertificaat: Dit certificaat zit bij je bestelling en is een jaar geldig vanaf de ontvangst van je product. Het bevestigt de normen waaraan je product voldoet.

Aanvullende certificaten: Verwacht voor bestellingen met PIPA-conforme inflatables een aparte e-mail met het PIPA-certificaat in PDF-formaat van hun platform. Als jouw regio TUV of andere certificeringen vereist, dan zorgen wij ervoor dat je die ook krijgt.

Jouw tevredenheid en vertrouwen staan voorop. Deze documenten bevestigen ons streven naar uitmuntendheid en veiligheid.

Neem contact op:

Vragen? Bel ons op +44 (0)1179 414918 en vermeld het A-nummer van je bestelling. Gebruik het serienummer voor productvragen. Bekijk de operationele handleidingen op airquee.com/handleidingen.

Word lid van Airquee – Jouw opblaasbare reis begint hier.