Schuilplaatsen

Opblaasbare schuilplaatsen: Veelzijdige oplossingen voor uw behoeften

Onze modulaire opblaasbare tenten zijn snel inzetbaar voor allerlei toepassingen, van de bouw tot triage. Deze veelzijdige modules kunnen gecombineerd worden om grotere oppervlakken te bedekken en bieden uitzonderlijke thermische en akoestische isolatie. Onze overkappingen, die vaak worden gebruikt als tijdelijke onderhouds- en werktenten op afgelegen locaties, hebben winden van meer dan 120 km/u en extreme temperatuurschommelingen weerstaan en zorgen voor effectieve bescherming voor lopende werkzaamheden. Of ze nu dienen als schuilplaats tijdens onderhoud in barre omgevingen of essentiële dekking bieden voor kritieke inspanningen zoals militaire, medische, humanitaire of logistieke inspanningen, onze tijdelijke schuilplaatsen zijn een betrouwbare keuze.

Tijdelijk Onderdak & Werk Onderdak: Flexibele oplossingen voor elk scenario

Ontdek het aanpassingsvermogen van onze modulaire opblaasbare tenten, ontworpen voor snelle inzet in diverse scenario’s, van de bouw tot triage. Deze modules kunnen naadloos aan elkaar worden gekoppeld om een uitgebreide dekking te creëren, met uitzonderlijke thermische en akoestische isolatie. Onze schuilplaatsen, die vaak worden gebruikt als tijdelijke onderhouds- en werktenten in afgelegen omgevingen, hebben winden van meer dan 120 km/u en extreme temperatuurschommelingen doorstaan en bieden een betrouwbare schuilplaats voor lopende activiteiten. Of ze nu bescherming bieden tijdens onderhoudswerkzaamheden in moeilijke omgevingen of cruciale dekking bieden voor cruciale operaties zoals militaire, medische, humanitaire of logistieke inspanningen, onze tijdelijke schuilplaatsen zijn een veerkrachtige oplossing.

Tijdelijk Onderdak & Werk Onderdak

Humanitaire hulptenten: Snel, veelzijdig en onmisbaar

Onze modulaire opblaasbare tenten zijn van cruciaal belang bij humanitaire inspanningen, omdat ze snel kunnen worden ingezet en kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften, van constructie tot triage. Deze veelzijdige modules kunnen onderling worden verbonden om grote ruimtes te overspannen, met uitzonderlijke thermische en akoestische isolatie. Deze schuilplaatsen worden vaak gebruikt als tijdelijke onderhouds- en werktenten op afgelegen locaties en hebben bewezen bestand te zijn tegen windsnelheden van meer dan 120 km/u en extreme temperatuurschommelingen. Ze bieden een onmisbare schuilplaats voor vitale activiteiten, of het nu gaat om een gestrande jet op Antarctica of een kapotte transformator in de woestijn. In militaire, medische, humanitaire en logistieke operaties zijn onze tijdelijke onderkomens een standvastige oplossing…

Tijdelijk Onderdak & Werk Onderdak

Opblaasbare podiumhoezen: Evenement Ervaringen Transformeren

Onze opblaasbare podiumoverkappingen zijn ontworpen om evenementen, concerten, voorstellingen en producties te verbeteren en bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Airquee is er trots op opblaasbare podiumoverkappingen, podia en afdekkingen te leveren aan toonaangevende merken, festivals en productiebedrijven. Onder hen zijn bekende namen als Vodafone en 5k Inflatable events. Verhoog je ervaringen met de topklasse opblaasbare oplossingen van Airquee.

Opblaasbare podiumhoezen

Koepeltenten: Uniek functionele evenementenonderkomens

Ervaar de innovatie van Spider Dome Tenten, genoemd naar hun kenmerkende structuur met meerdere poten. Deze tenten bieden bescherming tegen de regen en zorgen tegelijkertijd voor voldoende licht en luchtstroom. Ze zijn perfect geschikt voor evenementstands en combineren functionaliteit met een moderne esthetiek.

Koepeltenten