Medisch

Medische Inflatables

Ontdek het assortiment gespecialiseerde inflatables van Airquee, ontworpen voor medische doeleinden. Van isolatie-eenheden tot mobiele klinieken, onze inflatables bieden innovatieve oplossingen voor zorgbehoeften.

Tenten voor medisch gebruik en noodgevallen

Airquee biedt een assortiment opblaasbare medische tenten en tenten voor noodgevallen, die snel inzetbare oplossingen bieden voor rampenbestrijding en voorbereiding op noodsituaties. Onze betrouwbare producten van hoge kwaliteit zijn wereldwijd ingezet bij diverse medische crises, waaronder Ebola-uitbraken en de COVID-19 pandemie. Van tijdelijke ziekenhuizen tot veelzijdige structuren, onze medische tenten hebben een cruciale rol gespeeld bij het bieden van noodzakelijke faciliteiten tijdens noodsituaties. Ontdek onze opblaasbare tenten en tenten met metalen frame voor medische doeleinden en noodgevallen.

Individueel isolement

Airquee is gespecialiseerd in het ontwikkelen van individuele isolatie-eenheden die cruciaal zijn in noodsituaties, waaronder gezondheidsdiensten, hulpdiensten, humanitaire inspanningen en het leger. Met een bewezen staat van dienst hebben we isolatie-units geleverd tijdens de Ebola-crisis en de COVID-19 pandemie. Onze units zijn ontworpen voor efficiënte en praktische medische behandeling, zowel op locatie als daarbuiten. Met lucht- en gasdichte materialen zorgen we voor volledige insluiting. Sommige units hebben toegangspunten voor medische ingrepen, terwijl ze toch geïsoleerd blijven. Van snel inzetbare isolatieschuilplaatsen tot omgevingsbesturingseenheden, de expertise van Airquee zorgt voor effectieve oplossingen voor isolatie en patiëntenzorg.

Opblaasbare isolatiedeur

De individuele isolatietenten en gasdichte opblaasbare deuren van Airquee spelen een cruciale rol in het voorkomen van de verspreiding van virusinfecties. Deze oplossingen zorgen voor isolatie tijdens niet-patiëntgebonden activiteiten zoals schoonmaken en onderhoud, of voor het tijdelijk isoleren van geïnfecteerde patiënten, zoals tijdens een pandemische uitbraak. Onze Decontaminatiedeur, getest door de Britse NHS met waterstofperoxide, maakt decontaminatie van individuele afdelingen mogelijk zonder hele afdelingen te sluiten. Deze functionele isolatiedeur is gebruiksvriendelijk en snel inzetbaar. Onze tenten isoleren patiënten effectief op individuele basis, waardoor infecties in ziekenhuizen en veldomgevingen tot een minimum worden beperkt. Onze bewezen oplossingen werden ingezet tijdens de Ebola- en COVID-19-epidemieën.

Ontsmettingstenten

De opblaasbare ontsmettingstenten van Airquee bieden een veilige omgeving voor de ontsmetting van personen in het geval van chemische of biologische aanvallen. Onze tenten zijn ontwikkeld in samenwerking met de National Health Service (NHS) in het Verenigd Koninkrijk en zijn door verschillende trusts overgenomen om voorbereid te zijn op dergelijke noodsituaties. We bieden aanpassingsopties, inclusief hulpstukken voor douches, airconditioning, ramen, deuren en andere essentiële voorzieningen om aan je technische eisen te voldoen. Onze tenten zijn een essentieel hulpmiddel om effectief te kunnen reageren en voorbereid te zijn op chemische of biologische incidenten.

Neem contact met ons op

De ontwerpers van Airquee zijn altijd bereid om nieuwe producten te ontwikkelen. Dus als je een idee hebt, neem dan contact met ons op; beschrijf het en je krijgt het.


    • More than 25 years of experience
    • The largest in Europe
    • High-quality bouncy castles
    Liever meteen overleggen, bel ons

    +40 (0)267 351213