Sector

Medische, humanitaire, commerciële, industriële opblaasbare producten

Airquee is een ontwerp- en productiebedrijf dat zowel eigen producten ontwikkelt als in opdracht werkt voor andere wereldwijde leveranciers en aannemers in diverse industrieën. Onze producten zijn te vinden bij het leger, gezondheidsdiensten, humanitaire organisaties, sportbedrijven, hulpdiensten en andere grote gebruikers van tenten en structuren. We krijgen regelmatig opdrachten voor technische, industriële en commerciële projecten en onze klanten zijn onder andere de NHS (National Health Service), de Royal Navy, de Royal Air Force, de Amerikaanse luchtmacht, BAE Systems, Gaia Group, het Rode Kruis, Royal Dutch Shell en vele anderen.

Individuen en organisaties worden zich er steeds meer van bewust dat inflatables of opblaasboten in combinatie met solide engineering en mechanisch werk uiterst robuuste en praktische oplossingen kunnen bieden voor vragen of problemen die voorheen werden beantwoord met traditionele houten, plastic, metalen of soortgelijke methoden. Onze producten werden gebruikt tijdens zowel de Ebola-crisis als de COVID-19 Corona-epidemie en de altijd aanwezige migrantencrisis om publieke en private organisaties te helpen bij het testen, isoleren, behandelen en huisvesten van zowel patiënten als medisch personeel.

Onze opblaasbare producten worden over de hele wereld gebruikt in uiteenlopende werkomgevingen. We hebben verschillende casestudy’s met betrekking tot deze introductie, maar hier vind je een korte introductie van hoe en waar Airquee oplossingen heeft geboden aan klanten

Vrijetijdscentra

YMCA’s en vrijetijdscentra moeten het hele gezin vermaken en Airquee’s assortiment zwembad- en landopblaassystemen, softplay en activiteitencentra helpen hen al meer dan 30 jaar bij het bieden van leuke en boeiende lichaamsbeweging. Onze producten zijn geschikt voor alle leeftijden, van baby- en peuterspeelzalen en zintuiglijke kamers tot grootschalige stormbanen en aquarobstakelbanen in het zwembad.

Als de budgetten krapper zijn, bieden we ook oplossingen op maat zoals Air Rent, exclusief beschikbaar voor vrijetijdscentra in het Verenigd Koninkrijk voor verhuur op korte tot lange termijn.

Onze opblaasbare Airparx en klimmuren, touwenparcours en ninja warrior-producten zijn ook wereldwijd gebruikt voor particuliere en gemeentelijke recreatiecentra en sportfaciliteiten.

Meer informatie

Opblaasbaar onderdak

Gemakkelijk omhoog, gemakkelijk omlaag. Plaats een opblaasbaar afdak waar je het maar nodig hebt. Of het nu ijskoud is of kokend heet, de uitstekende thermische en akoestische eigenschappen van onze opblaasbare schuilplaatsen betekenen dat ze van onschatbare waarde zijn.

Opblaasbare tenten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege hun flexibiliteit, veerkracht, kosteneffectiviteit en betere ontwerp. Airquee is zonder twijfel een van de belangrijkste leveranciers wereldwijd, zowel via ons eigen Airquee merk als via andere merken als OEM. Onze opblaasbare schuilplaatsen zijn te vinden op elk continent in enkele van de zwaarste werkomgevingen ter wereld.

Meer informatie

Medisch

Een reeks medische producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de technische kennis van Airquee op het gebied van technische stoffen en opblaasbare materialen om snel inzetbare structuren, isolatieapparaten en medische tenten te maken. Onze tenten worden gebruikt voor zowel behandelruimtes, accommodatie als commandovoering.

Meer informatie

Het beste in opblaasbare producten op maat

We kunnen opblaasbare producten op maat voor je maken, zoals jij dat wilt! “Als je het kunt bedenken, kunnen wij het maken”, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een opblaasbaar item in je huisstijl of voor een specifieke doelgroep? We helpen je graag. Voor de allerbeste Europese kwaliteit, de beste prijs, constante productkwaliteit en snelle levertijden ben je bij Airquee aan het juiste adres!

Meer informatie

Airparx

Airparx is de divisie Family Entertainment Centre (FEC) van Airquee. Gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van entertainmentapparatuur en -structuren. Ons assortiment omvat opblaasbare pretparken, ninja warrior parcoursen, high ropes & low ropes parcoursen, boulderwanden, leuke klimwanden en tokkelbanen.

We hebben een toegewijd team van experts die je kunnen begeleiden bij het proces van bedrijfsplanning, aankoop en gebruik van onze installaties en onze hoogopgeleide installateurs staan altijd klaar voor onderhoud en service na verkoop.

Meer informatie

Neem contact met ons op

De ontwerpers van Airquee zijn altijd bereid om nieuwe producten te ontwikkelen. Dus als je een idee hebt, neem dan contact met ons op; beschrijf het en je krijgt het.


    • More than 25 years of experience
    • The largest in Europe
    • High-quality bouncy castles
    Liever meteen overleggen, bel ons

    +40 (0)267 351213