Info

Het vriendelijke team van Airquee is er om je bij elke stap te helpen, met uitgebreide kennis van alle aspecten van opblaasbare en softplayproducten. Hieronder vind je allerlei informatie om je te helpen en antwoord te geven op al je vragen over de aankoop en het onderhoud van opblaasbare producten van Airquee, maar als je nog vragen hebt, bel ons dan gerust op +44 (0)1179 414918 voor hulp.

Info & gidsen

Hulp en advies bij het kiezen en verzorgen van je opblaasbare producten. Een klein beetje onderhoud kan jaren toevoegen aan de levensduur van je producten. Ons YouTube-kanaal, de bedieningshandleiding en de telefonische ondersteuning kunnen enorm helpen als je nieuw bent in de sector of als je een beetje extra hulp nodig hebt.

Speciale videogidsen over het inpakken van opblaasbare producten worden vaak erg nuttig gevonden.

Info & gidsen

Projecten in het verleden

In meer dan 30 jaar zijn er veel projecten waar we trots op zijn om bij betrokken te zijn of die we vanaf het begin hebben gemaakt. Tot de meest opvallende behoren de volgende.

Projecten uit het verleden

Nieuws

Hulp en advies bij het kiezen en onderhouden van je opblaasbare producten

Nieuws

Evenementen

Airquee bezoekt en host evenementen over de hele wereld. Een volledige lijst van aankomende evenementen vind je op de evenementenpagina. We kennen geen enkele andere fabrikant van vrijetijdsartikelen die actief is in onze sectoren Airquee en Airparx en die zoveel shows en tentoonstellingen bezoekt als wij.

Evenementen